Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lófejem van, az állam nagyon...

Lófejem van, az állam nagyon hosszú, milyen hajat ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Félhosszú, egyenes hajam van (szóval kevésnek tűnik, mert nagyon-nagyon egyenes). Tudnátok ajánlani valami frizurát? KLégyszi képet is hozzá, ha lehet. Előre is köszi!
2010. aug. 31. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
talán a sörény, ami jól állna...
2010. aug. 31. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
2010. aug. 31. 18:08
 3/12 anonim ***** válasza:
pl ilyen de a fufru is jó meg középen elválasztott göndör haj az kerekiti azt a ló fejedet:D bocsi
2010. aug. 31. 18:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor ma is érdemes volt felkelni.

Elsőnek: nevettem :D

2010. aug. 31. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Vicceltem. Elsőn én is szakadtam!

[link]

2010. aug. 31. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
első voltam! Bocsi a poénért de nem tudtam kihagyni :):):)
2010. aug. 31. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
2010. aug. 31. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen az a fontos, hogy a frizurádat valahogy kicsit lazábbá kéne tenni, oldalirányban növelni a tömegét, hogy ellensúlyozza az arcod hosszúkásságát (de nem nagyon, mert akkor meg kiemeli)

Pl itt is hosszú arca van a csaknak, de ez a frufru, meg a rétegesen végott laza frizura jót tesz:

[link]

Vagy pl ha szép szabályos szád van, akkor jó a tömör frufru is:

[link]

Vagy ha rövidet akarsz, akkor még az ilyen göndör sztem jó lehet:

[link]

Vagy egyenesből az ilyen nagyobbak és frufrusok:

[link]

[link]

De egyébként egy hajvágás nem oldja meg teljesen a problémát. Egyenes hajat is be lehet úgy szárítani, lehet tupírozni, hogy nagyobbnak tűnjön. Vegyél egy közepes méretű körkefét, aminek kb 50cm az átmérője, és gyakorold, hogy hogyan kell szép nagy, dús hajat varázsolni magadnak :)

Nekem is egyenes hajam van, tudom miről beszélek. Mindenképpen rá kell szánnod azt a fél órát hajmosás után és azt a kb 10 percet reggelenként, hogy tényleg jól nézen ki, akármilyenre is vágatod. És barátkozz meg a dúsító hajhabbal, a tupírfésűvel és a hajlakkal...

2010. aug. 31. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
2010. aug. 31. 20:26
 10/12 A kérdező kommentje:

20.24

Köszi szépen a sok tanácsot! Nagy körkefét én is kerestem már, de nem találtam sehol... Majd még keresek, vagy kiírom, itt , hogy hol szerezzek :) Az az utolsó előtti linkes kép nagyon tetszik, talán azt bepróbálom. Kösz mégegyszer ;)

Többieknek:

kösz nektek is, a sörényeset meg már megbeszéltük :D

2010. szept. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!