Milyennek kell lennie kozmetikai tisztítás után a bőrnek?
Jelenleg járok egy kozmetikushoz és minden tisztítás után olyan a bőröm mint aki elkapott valami fertőzést.. Napokig piros a fejem és duzzanatok vannak rajta, illetve sebesedik a bőröm és nehezen múlnak a hegek is… Anyukám sikító frászt kap mindig mikor haza jövök a kozmetikustól. Rendesen kigőzöl, masszíroz, peelingel és mégis annyira megnyom néhány pattanást,hogy utána barna foltok maradnak vissza amiket hetekig kell hámlasztanom AHA savval,hogy halványodjon valamit. Nem tudom,hogy most a bőröm “hibája”,hogy ilyen érzékeny vagy a kozmetikus ilyen durva, de anyukám szintén hozzá jár és neki nem szokott így kinézni a bőre.. Bár neki nincsenek pattanásai, vagy ha van is akkor a maszk használattól havi 1. Igaz régebben jártam más kozmetikushoz, de akkor nem volt ilyen gondom utána. Az utóbbi 1- 1,5 évben kezdtem el rendszeresen járni tisztíttatni mert előtte jó ha havi 1 pattanás jött ki rajtam.. Sajnos a maszk használat nekem is rendesen megsanyargatta a bőrömet…Szóval az lenne a kérdésem,
hogy másnak is ilyen a bőre tisztítàs után?
Előre is köszönöm a válaszokat,
27 L
Arckezelés után természetes ha piros a bőr, vagy egy-egy kinyomott akne helye egy kicsit begyullad, de tisztítás után ezért kapsz egy arcpakolást ami nyugtatja a bőrt. Másnapra ezeknek el kellene múllnia.
Jobb ha egy másik kozmetikust keresel, és kérlek ne használj otthon AHA-savat, főleg ne gyakran, mert több kárt okoz mint hasznot.
23l kozmetikus
5/6-os válaszoló. Teljesen egyetértek veled.
Én is használok otthoni hámlasztókat, az általad is használt gyenge mandula savat, plusz heti 1x 20%-os glycol savat is, de egyszerűen már nem merek elmenni kozmetikushoz, mert utána 2 hétig olyan csúnya a bőröm,hogyha bele nézek a tükörbe akkor szó szerint a sírás kerülget…..
Ha te sajnálsz egy JÓ arckezelést ahol képzett szakértők kezei között vagy az a te dolgod.
Szerinted ha otthoni ápolásra adunk krémet egy vendégnek akk is mondhatjuk azt h “ úristen most otthon kezeli magát mi lesz így?”😂
Azért nem szeretjük ha sokan otthon használnak bármilyen hámlasztót mert egyes vendégek túlzásba viszik, vagy ne adj isten elkezdenek kutakodni az interneten és berendelnek mindenfélét hogy majd ők olcsóbban kikezelik az arcukat és spórolnak a kozmetikusok( gondolják ők) majd mikor jól szétsavazta az arcát akkor kétségbeesetten jön hozzánk h tegyük rendbe.. ezzel megnehezíti a munkánkat
Nem 1-2 ilyen eset volt.
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!