Megéri az árát a Steampod hajvasaló?
Régóta gondolkozom rajta, de ilyen borsos árat nehezen ad ki az ember. Eddig Babyliss gözölős vasalót használtam, ami jó is volt, rekord idő alatt kisimítottam vele a hajam, de azt vettem észre, hogy brutál módón törik, nem biztos, hogy emiatt, de erre gyanakszom. Most vissza szeretném vágatni a hajamat a vállamig és azon gondolkodom, hogy mellé vennem kellene egy prémium kategóriás simitót, hátha gyorsabban és szebbre nő a hajam. A steampodon kívül tudtok mondani még ilyen simitókat? Sajnos muszáj használom, mert nagyon rossz minőségű, mikrofonfej hajam van, sok fodrász mondta már, hogy afroamerikaira hasonlít leginkább.
Hát én elsőkorben azt javasolnám, hogy teljesen állj le a hajvasalorol és kezdj el barátkozni a cgm-mel.
Először csak olvasgass aztán alkalmaz a gyakorlatban is a módszert. Nem kell egy az egyben követni, lehet módosítani igény szerint.
Azért rossz a hajad, mert nem jól apolod és szétszárítod.
Amúgy lehet vasalni is, de maradjon meg alkalomszerűen.
Ugyanez volt velem is, utáltam a göndör hajam, évekig vaslatam, aztán elkezdett durván törni, egyre rövidebb lett. Választhattam hogy vagy a megkopaszodás vagy a göndör haj... Szóval meg kellett valahogy barátkozzak vele, egy idő után megtanultam kezelni. Fésülni nem szabad.
Minden hajvasaló káros valamennyire, nem tesz jót a hajnak. Az hogy még drága is pluszban nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!