Első hajfestésem itthon. Mit hogyan?
Ma vettem meg a hajfestékemet Palette 10perces hajfesték sötétbarna színben.Mivel még nem csináltam magamnak így nem tudom hogyan kell.Például mért kaptam hozzá hajpakolást, és azt mikor használjam?És csak annyi az egész hogy összekeverem a tubusba és felkenem?Magamnak csinálom és félhosszú hajam van,nehéz lesz?Esetleg leírná valaki hogy hogyan csinálja magának részletesen?
Előre is köszönöm.:)
18/L
eloszlatod ecsettel, összemasszírozod,és kész.
a balzsamot miután megmostad tedd rá.
arra amúgy számíts ,h fekete lesz a hajad a sötétbarna festéktől!
ha barnát szeretnél ,akkor sötétszőke festéket kellett volna venned.
én is sötétbarnára szinezem a hajam, de csak szinezem, nem festem, mert így nem látszik a lenövés, és nem megy tönkre hajam.
20/L
Kell, hogy legyen használati útmutató a dobozban. Ha azt követed, akkor nem lehet baj. De amúgy igen, csak összevered, felkened, megvárod a hatóidőt. Mivel sötétbarna, így sötétebbnek hathat miután lemostad, de ez kopni fog és idővel barna lesz!
Úgy a legegyszerűbb, ha a tarkódnál kezded, a töveket fested, majd az egészet végig. Én át is szoktam fésülni, hogy mindenhol befedje, a töveknél meg kesztyűvel átmasszírozom.
Ami fontos: hajfestéket nem teszünk fém, vagy fémes edénybe! Csakis üveg, vagy műanyagba!
A pakolást azután kell felvinni, hogy kimostad a hajadból a festéket. Kicsit kicsavarod a vizet a hajadból, rákened, jól belemasszírozod, majd pár perc múlva lemosod!
Sok sikert! ;)
Azért vettem ezt a színt mert minél sötétebb hajat szeretnék.Engem nem zavar ha sötétebb lesz mint a dobozon,sőt számítottam is rá.:)
És nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
De amúgy sötétszőke hajam van.Mennyire sötétedik be?:)
de majd arra számíthatsz kérdező h havonta festegetni kell, mert ha világos a hajad elég randa lesz a lenövés.
én ezért nem festem, hanem szinezem...mert így nincs lenövés.
Köszönöm a válaszokat.
Nem baj ha nagyon sötét lesz.:)
még egyszer köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!