Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első hajfestésem itthon. Mit...

Első hajfestésem itthon. Mit hogyan?

Figyelt kérdés

Ma vettem meg a hajfestékemet Palette 10perces hajfesték sötétbarna színben.Mivel még nem csináltam magamnak így nem tudom hogyan kell.Például mért kaptam hozzá hajpakolást, és azt mikor használjam?És csak annyi az egész hogy összekeverem a tubusba és felkenem?Magamnak csinálom és félhosszú hajam van,nehéz lesz?Esetleg leírná valaki hogy hogyan csinálja magának részletesen?

Előre is köszönöm.:)

18/L

2010. aug. 31. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:

eloszlatod ecsettel, összemasszírozod,és kész.

a balzsamot miután megmostad tedd rá.

arra amúgy számíts ,h fekete lesz a hajad a sötétbarna festéktől!

ha barnát szeretnél ,akkor sötétszőke festéket kellett volna venned.

én is sötétbarnára szinezem a hajam, de csak szinezem, nem festem, mert így nem látszik a lenövés, és nem megy tönkre hajam.

20/L

2010. aug. 31. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Kell, hogy legyen használati útmutató a dobozban. Ha azt követed, akkor nem lehet baj. De amúgy igen, csak összevered, felkened, megvárod a hatóidőt. Mivel sötétbarna, így sötétebbnek hathat miután lemostad, de ez kopni fog és idővel barna lesz!

Úgy a legegyszerűbb, ha a tarkódnál kezded, a töveket fested, majd az egészet végig. Én át is szoktam fésülni, hogy mindenhol befedje, a töveknél meg kesztyűvel átmasszírozom.

Ami fontos: hajfestéket nem teszünk fém, vagy fémes edénybe! Csakis üveg, vagy műanyagba!

A pakolást azután kell felvinni, hogy kimostad a hajadból a festéket. Kicsit kicsavarod a vizet a hajadból, rákened, jól belemasszírozod, majd pár perc múlva lemosod!

Sok sikert! ;)

2010. aug. 31. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
nem lesz barna a hajad festés után még hónapokkal sem, de mindegy...
2010. aug. 31. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért vettem ezt a színt mert minél sötétebb hajat szeretnék.Engem nem zavar ha sötétebb lesz mint a dobozon,sőt számítottam is rá.:)

És nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

De amúgy sötétszőke hajam van.Mennyire sötétedik be?:)

2010. aug. 31. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
2010. aug. 31. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
nagyon...
2010. aug. 31. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:

de majd arra számíthatsz kérdező h havonta festegetni kell, mert ha világos a hajad elég randa lesz a lenövés.

én ezért nem festem, hanem szinezem...mert így nincs lenövés.

2010. aug. 31. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem baj ha nagyon sötét lesz.:)

még egyszer köszönöm.:)

2010. aug. 31. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Otthoni festegetésre inkább ne 10perces hatóidejűt vegyél, mert főleg eleinte egy csomó ideig tart felvinni, hosszú hajnál pláne. Aztán vagy foltos lesz, mert felületesebb vagy kapkodás miatt, vagy sokáig hagyod rajta, ami nem tesz a hajnak jót. De kövesd az útmutatót, nagy baj nem lehet. :D
2010. aug. 31. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!