Hány naponta fürdesz?
Figyelt kérdés
Én általában 3 naponta. Átlag napi kétszer tisztálkodok.2021. szept. 19. 11:47
3/16 anonim válasza:
Nyáron naponta zuhanyzok, amúgy ahogy kell, hetente min. 2x azért biztos.
4/16 A kérdező kommentje:
Nyáron én is 1-2 naponta, télen 2-3 naponta, eközött hónaljat, intim részt, popsit napi 2x radírozok, nedves törlőkendőzök.
2021. szept. 19. 12:14
6/16 anonim válasza:
Minden nap.
Szerintem eleve undorító az ha egy kicsit is sportolás közben meg úgy egész nap leizzadsz és nem fürdesz le utána. Nem is bírnám ki mert egyszerüen egy átlagos nap végére is koszosnak érzem magam. Ha pedig mondjuk ritkán késön érek haza és kihagyom akkor reggel mindenképp lefürdök.
7/16 anonim válasza:
A kérdés jelentve. Aki nem fürdik/zuhanyzik minden nap az igénytelen és undorító egy alak.
8/16 anonim válasza:
Minden nap, kivéve, amikor egyedül vagyok itthon hétvégén, és ki sem mozdulok a lakásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!