Hyaluron feltöltés a szem alatti sötét karikák ellen ?
Tapasztalatok ? Nagyon érdekelne . Fiatal nő vagyok , és sajnos tizenéves koromtól rettenetesen csúnya , sötét lila a szemem alatt. Mintha monoklim lenne . Ez nálam abszolút genetikai dolog lehet úgyhogy bármilyen kence ficet használok semmi nem segít . Iszok, alszok , egészségesen taplalkozok , mozgok és mégis ....
Rettenetesen zavar mivel rengeteget öregit , csúnya látvány és már nagyon sokan megemlítették ,vagy esetleg rákérdeztek hogy mi az oka. Vese beteg sem vagyok .
Van valaki aki hasonló cipőben jár ?
Te nem én vagy?:)
Bármennyit alszom, úgy nézek ki, mint az Addams familyből Uncle Fester.
Nemrég derült ki, hogy vashiányos vagyok, amiota 2x1 neo ferro folgammát szedek, javult a helyzet, de én is fontolgatok valami orvoskozmetikai beavatkozást, nem érdekel, ki mit mond. 10 évvel van öregebb és leharcoltabb fejem, mint amúgy lenne, de nem lehet minden nap egy mázsa sminket viselni és nem is akarok (plusz azzal sem szép és természetes a látvány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!