Szükséges a konzultáció (18 ezer, Bársony Orvos-Esztétika), hogy megmondják, tudnak-e segíteni a bőrömön, vagy elég ingyen odamennem és ránézniük, hogy megmondják, igen vagy nem?
Megjártam már az SZTK bőrgyógyászatot (le se tojta a pasi a gondomat, kemény 2 másodperc pillantást vetett rá), vettem drágától az olcsóig minden krémet, tonikot, arctisztítót, pakolást, maszkot, szérumot, és itthoni pakolásokat gyümölcsökből, tojásból és mézből, voltam már nem egy kozmetikusnál, de egyik a mitesszerek nagy részét nem nyomta ki, a másikkal nem voltam elégedett, a harmadik egész jó volt, a negyedik is, de mindegyiknél oda jutottam, hogy 2-3 nap múlva ugyanolyan, és az arcom csak pirosabb lett napokkal később is a nyomkodástól. Baromi sok pénzt adtunk ki már az arcomra – eredménytelenül.
18 ezer nem kevés pénz, nem vagyunk eleresztve. A "nem tudunk segíteni" mondat így drága mulatság lenne. Bársony Orvos-Esztétika került képbe.
Szívesen fizetünk emberi határokon belül, ha tudnak nekem segíteni, de előre kifizetni azért, hogy "bocsi", nem akarjuk.
Minden magán rendelőt fenn kell tartani valamiből. A rádfordított idő, az orvos tudása,, netán felszerelés használata, mind-mind forintosítva van.
A két szép szemedért nem fog egyetlen magán rendelő sem szolgáltatást adni. Még csak ránézésként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!