Mit csinalnatok a helyemben? Fessem at a hajam?
Szokitett hajam volt mindig. Egy ideje uj melohelyen vagyok, es a vegyszer miatt nagyon rosszul reagal a hajam a festesekre. Olyan szinten hogy van h a szoke hajfestékbol keket, zoldet vagy lilat dobott ki. Az utolso szokitesemnel egy csomó hajam kijott. Total tönkrement. Most befestettem az original hajszinemre, de ebbol is kijott egy zoldtonusos sotet szőke. Ez a szin nagyon nagyon nem all jol. De festeni nem szeretnem tobbet amig meg itt dolgozok. Hagyni akarom helyre jonni.
Viszont amiatt hogy nagyon rosszul all agyalok h mégis atfestem.
Ti hagynatok vagy atfestenetek?
Ugy erzem ki kell birnom igy ezt az egy evet.
Tényleg nagyon rosszul all ez a szin, ugyh kicsit zavar.
Szőkített hajra hajszínezőt kell kenni, nem újabb oxival teli hajfestéket, mert totál tönkreteszi. Tónusozni kell, fodrászkellékesben biztosan tudnak segíteni az eladók.
"Minden egyes hajkozmetikai cégnek megvan a szőkített alapokra való árnyaló, színező sorozata. A színezés elhagyásával a szőkítést követően nyitottá vált hajszerkezetet ilyen állapotában hagyjuk, nagymértékben roncsolva ezzel a hajat. Mások a szőkítést festéssel kívánják lezárni, ezzel egy sohasem tartós komplementer hatást érhetek csupán el, vagyis a festék mindig le fog kopni."
Ehhez hozzátenném, hogy aszínező is kopik, de olcsóbb, könnyebb használni és tényleg hat/ jobb. De a szín és márka választásban mindenképp segítséget kell kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!