Szerintetek megnő a hajam? (többi lent)
Sziasztok! Több kérdésem lenne. Nekem egy betegség miatt sajnos kihullott a hajam(nem az egész) így helyenként kopasz foltok voltak a fejemen,ennek már több mint 1,5 éve ha jól emlékszem. Azóta már lenőtt a hajam egy kicsit így most 23 cm körül van. A helyzet az, hogy 2022-ben ballagok azaz hamarosan (8.-as vagyok) és szeretnék el enni fodrászhoz hogy vállig erőre vágja a hajamat de sajnos ahhoz hogy vállig érjen szükséges még nőnie 7 cm - t ugye így 30cm lenne. Szedtem különböző hajvitaminokat de sajnos nem haszalt, brobalkoztam különféle pakolassokkal de szintén semmi. Jelenleg egy tojásos majonézes házi hajpakolassal kísérletezem
És akkor a kerdeseim:
-Szerintetek a jelenlegi 23 cm -es hajam májusig lesz 30 cm úgy, hogy jelenleg szeptember van?
-Szerintetek fog valamit is használni a tojásos majonézes hajpakolas?
-Mit javasolnatok (mármint ilyen házi hajpakolasra, különböző praktikakra gondolok) amitől gyorsan nőne a hajam?
Nagyon köszönöm annak aki segít mert ez nekem tényleg nagyon fontos(sajnos pár osztalytarsan ki is nevet és már szeretném ha nekem is szép hajam lenne)
L/14
Szerintem van rá esély hogy annyit nőni fog a hajad.
Pakolásba ezen kívül tegyél még ricinusolajat, rozmaring olajat. Használhatsz rízsvizet. Szedj vitaminokat. Masszírozd a fejbőröd ezzel beindítod a vérkeringést.
Esetleg keress fel orvost(háziorvos is jó), hogy adjon valamit.
Ő tudja, hogy az eletkorod és a betegséged miatt mit lehet/érdemes és mit nem.
Vitaminokból ami drágább, az a forcapil, de meg ér egy próbát.
Ricinusolaj pakolast próbáld ki. Esetleg a vegeit is apold, hogy ne törjön vissza. Masszírozd, szedj szepsegvitamint.
Nezz utana a minoxidil-nek. Nem tudom, hogy 14 evesen lehet e hasznalni, de biztos irja valahol.
Szerintem 100%, hogy nő annyit, hogy megoldható legyen a frizura amit szeretnél.
Mindenképp valamilyen hajvitamint szedj.
80%-ban a haj, a belső tápanyagokból építkezik, sok víz, vitamin, nem pedig a külsőleg rákenhető dolgoktól.
Egyél sok halat és tojást!
De egyébként sztem tuti meglesz, és nagyon csinos leszel😊
Amúgy az ilyen tojásos-majonézes pakolások felejtosek.
Túl nagy a molekulaja és nem hasznosul.
Ha a rendelés szóba jöhet, akkor az Elementalról tök jó alapanyagokat tudsz beszerezni. Mindenfele olaj és hatóanyag van náluk használati javaslattal is, ha nincs ötleted, hogy használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!