Milyen hajpakolást ajánlotok száraz és töredezett hajra?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan hajpakolás ami nektek bevált?
Elég száraz és töredezett a hajam
És nem igazán tudom milyen hajpakolás kellene választanom választanom.
2021. szept. 13. 13:08
1/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy házira gondolsz vagy drogériasra úgyhogy írok mindkettőt.
A garnier fructis hajpakolások nagyon jók. Házi pakolásból a ricinusolaj, olivaolaj, tojás hajpakolás.
2/6 anonim válasza:
Kallos hajpakolásai. Például a keratinos. Sokan szidják a Kallost, hogy nem jó, Én mégis évekig használtam póthajra is és saját hajra is. Maximálisan elégedett vagyok vele. Felrakom, 15-30 percet fent hagyom, ahogy időm engedi.
3/6 anonim válasza:
Hajápoló olaj. Nekem első használat után javított a helyzeten. Bármelyik jó lehet, amelyik szimpi a drogériában. Fodrász ajánlására vettem, ő mondta, hogy bármelyik jó.
4/6 anonim válasza:
-2 fázisú hajolaj
-kókuszos AVON hajpakolás
-lenmag zselét rákenni
6/6 anonim válasza:
Én egyszer youtube videók alapján kevertem magamnak házi pakolást. Csak megmostam utána samponnal semmi balzsam, és olyan sima és fényes lett mint előtte soha. Igaz volt abban minden: egy tojás egy kanál olíva olaj, méz, majonéz 1-2 csepp argán olaj stb. Boltiak közül nekem a Pantene és a dream long vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!