Menstruációs pattanásokkal lehet valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Maholnap 30 éves leszek, és mikor megjön a menstruációm, előtte pár nappal tele leszek pattanásokkal, borzalmas állapotban van ilyenkor a bőröm.
Ez örökre így marad? Megelőzni szeretném valahogy.
2021. szept. 10. 10:04
1/10 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet, 25 vagyok. Szerintem ezt el kell fogadni és kész, pár napig olyankor kicsit több alapozót használok.
2/10 anonim válasza:
31 vagyok, nálam is kijönnek ilyenkor a pattanások. Neogranormon kenőccsel szoktam ilyenkor bekenni, meg ilyenkor gyakrabban használom a Garnier 3in1 terméket. Mást nem tudok tenni.
3/10 anonim válasza:
36 vagyok és dettó. Szerintem ezzel nincs mit kezdeni, ez hormonális.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos ezek szerint akkor így marad. Neogranormont kipróbálom rájuk, köszönöm.
2021. szept. 10. 12:17
5/10 Metionin válasza:
Menzesz előtti héten már direkt kenem 2 naponta a fejem szalicilsavas szérummal. Azt figyeltem meg, hogy azóta alig jönnek ki és ami ki is jön, nem gyullad be csak kicsit piros, éjszakára kis tetrán vagy ilyesmi leviszi.
6/10 anonim válasza:
A zyndaclin gél gyulladáscsökkentő, direkt aknéra van. Menstruáció előtt pár nappal kezd el vékonyan kenni a bőröd vele ahol ki szokott jönni általában a pattanás. Vényköteles.
7/10 anonim válasza:
Ne nyomogasd! Sunidombi Pati különösen erzekeny. Excsajomnak is így volt
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld.
2021. szept. 10. 15:51
9/10 anonim válasza:
Hát sajnos ha a hormonális egyensúly felbomlása van mögötte, akkor ki fognak jönni. Nekem is jóval rosszabb a bőröm PMS alatt, bár nekem amúgy is. Viszont egy jó, tudatosan felépített rutinnal csökkenthetőek, illetve a cink (40 mg naponta) baromi sokat tud segíteni.
10/10 anonim válasza:
Nekem mióta kozmetikus kezeli rendszeresen,nem vészesek.Járj el tisztításra,rengeteget tud az is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!