Győrben jó és olcsó fodrászat? Hol?
Figyelt kérdés
Kérlek ha ismersz jó fodrászt egy fiatal (19) lánynak, akkor írd le, hogy ki ő? Hol a fodrászat? Kb mennyi egy vágás nála? És mennyivel előtte kell időpontot kérni? Köszönöm előre is!:)2010. aug. 30. 18:29
1/6 anonim válasza:
Szia!Én tudok egyet,szerintem elég olcsó,nekem tavaly olyan 3000-ért vágta le a hajam,kiegyenesítette,megmosta,stb...Marcal 1-en van, a posta utcájában van,csak nem az utca bal,hanem a jobb oldalán,el kell menni az utca végéig majdnem,egy garázs-szerű helyiségben van kialakítva.Kintről persze látod.Zsuzsa fodrászat.A tel számát már sajna nem tudom,de személyesen is odamehetsz.Max egy héttel későbbre ad,úgy tudom.Szerintem faszán vág,meg kedves is,tehát utána nem kellett agyonszárítanom a hajam,hogy álljon vhogy,mert eleve jól vágta le.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszike:) és meg tudnád nekem mondani az utca nevét?:) Sajnos még így annyira nem vagyok ismert Győrben, hogy tudjam, hogy hol van a posta utcája:) azt tudom, hol a Marcal I, de azt nem, hogy a posta utcája hol van:$ Köszi előre is!:)
2010. aug. 31. 14:51
3/6 anonim válasza:
Szia!Este elmegyek arra kocsival,megnézem a pontos címet,megkeresem a tel.számoz is,és megírom neked!
4/6 A kérdező kommentje:
jaj de rendes vagy! Nagyon szépen köszönöm!:)
2010. aug. 31. 18:12
5/6 anonim válasza:
Szia!Nem feledkeztem el rólad,csak mégsem mentünk el boltba,így nem tudtam megnézni,ne haragudj!Holnap biztosan megyek arra,szóval holnap megírom,tényleg.És ne haragudj!
6/6 A kérdező kommentje:
Jaaajjj ugyanmár, miért haragudnék?:) Sőőőt még ez is igazán rendes Tőled, hogy megnézed nekem:) pedig nem is ismersz, úgyhogy ezer hála, és az sem gond, ha csak 1-2 hét múlva írod meg, nem olyan sürgős:)
2010. szept. 1. 02:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!