Haj növesztésben kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 01:16
1/7 anonim válasza:
Egészséges, vitaminban gazdag életmód, lelki nyugalom.
3/7 anonim válasza:
Nekem az idő. Minél több idő telik el, annál hosszabb a hajam.
4/7 anonim válasza:
kollagen, semmi hajszaritas, formazas (max nagyon ritkan), mikroszalas torcsi, hajvegekre olaj..
5/7 anonim válasza:
Vitaminok szedése, haj kímélése(csak ritkán szabad szárítani, vasalni, inkább hagyom levegőn megszáradni), 3-4 havonta picit vágatok a végéből.
6/7 anonim válasza:
Ja és a genetika is szerepet játszik. Nekem vékonyszálú hajam van, sosem nőtt meg hátközépnél hosszabbra, ellenben nővérem vastagszálú haja pár hónap alatt megnő a derekáig.
7/7 anonim válasza:
Amiket én eddig kipróbáltam:
-Halolaj kapszula (átmenetileg jó volt, de jobban jársz, ha beiktatod a szervezetedbe az omega3 zsírsavat)
-MagicHair termékek (túl vannak árazva de beválik)
-BodySelect kollagén por (Heti 2×5 grammot eszek belőle és szerintem ez a leghatásosabb, még a körmöm se törik)
Mellette nem szárítom meg a hajam, nem dörzsölöm, vizesen nem fésülgetem, hajolajat és hővédőt rakok rá. Az is fontos, hogy ha fel van kötve, akkor ne gumizd túl szorosra! Rengeteg vitamindús ételt próbálok fogyasztani: gyümölcsöket, zöldségeket, "jó" zsírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!