Ha nagyon feher vagyok es jobban allna egy kis szín de felek h oregíteni fogja a nap/szoli a borom akkor mit csinaljak?
Fél óra minden nap?? Te normális vagy? Egyrészt rohadtul nagy eséllyel lesz bőrrákod, másrészt az erős szolibarna szín meg aszott bőr egyáltalán nem szép és ennyi szolizással ezek garantáltak.
Nekem is alapból fehér bőröm van, könnyen leégek, de másnapra bebarnul(2-es bőrtípusom). Nyaraláson lebarnultam, azóta kéthetente szolizok 9 percet és az is bőven elég, hogy fenntartsam a barna színemet. Ennél gyakrabban járni felesleges és káros. Vannak olyan gépek, ahol tudod szabályozni az arcbarnítót, azt vedd alacsonyra.
#7: igen, napi fél óra. Tele voltam komedókkal, pattikkal, begyulladt szőrtüszőkkel. Ahogy egyre többet szoliztam, egyre inkább tűntek el. Amikor abbahagytam, visszajöttek.
Egy közeli szalon bezárásakor olcsón megvettem a gépet, a párom beüzemelte. Minden este fürcsi után befekszem, olyan fincsi! Imádom ahogy süti a bőrömet, kellemesen ellazít. A gyulladások meg a múlté lettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!