Az orrom tele van eltömődött pórusokkal. Mit lehet vele tenni házilag?
Hagyd a citromot légyszíves.
Elmesz dm-be és veszel valamilyen savat, pl lactic acid, glycolic acid. És ezeket használod ahogyan az a csomagoláson van írva. Mosod az arcod, idratálót használsz utána és nappal kötelező naptej az arcra is, mert ezek a mitteszerek sajnos a naptól csak rosszabbak lesznek.
Nem kozmetikushoz küldtem, megveszi és HÁZILAG használja.
Az ilyen diy pore cleansing marhaságnak ne dőlj be, csak rosszabb lesz hosszú távon.
Házi cucc jobban fogja karositani a bőröd. A citromos kotyvaszt HAGYD. Szarrá bassza a bőrödet és a problémádon NEM fog segíteni.
Jobban jársz ha valóban költesz erre egy kis pénzt. Bemesz egy dm/rossmann (drogéria, ami közelbe van) és kérsz kémiai hamlasztot! Így kérd, és figyelmeztesd az eladót, hogy ne legyenek benne szemcsék semmiképp. A szemcsés dolgok (pl a citromos cukor) felserti a bőrnek azt a felületét is amit nem szabadna, ezért ezt csak testen használják.
Feltaláltak már fenyvedot, hála a jó égnek. A hamlaszto pont eleget szed le, a felesleget, ami miatt a pórusok is hamarabb eltomodnek.
A fizikai sokkal rosszabb, felsérti a bőrt. Amit te nem veszel észre, de a bőr igen.
Ahogy édesapám mondaná : Mindenki úgy rontja el a *... * ahogy akarja. (tegyétek bele az adott szituációt)
A kérdező érdeke, hogy ne legyen rossz bőre a szemcsektol, de ha ő eldonti hogy tönkreteszi, akkor tegye nyugodtan.
Tanácsot kért, én adtam, ha meg fogadja jó, ha nem akkor is jó. Nekem emiatt nem lesznek nyugtalan éjszakáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!