Mit gondoltok az ilyen hajtűről?
Itt a hajtű. Valami ilyesmire gondolok. (remélem jól linkeltem)
És úgy képzeljétek el, hogy a hajam elejéből leválasztok 2 vastagabb tincset, és azt összekötöm a fejem tetejére, úgy mint egy copfot az egész hajamból, csak itt most nem az egészet. Na és ezzel szeretném azt rögzíteni, a hajgumi helyett. Ha nem értitek hogyan, linkelek arról is képet. Szerintetek megtartja? Mik róla a tapasztalaitok?
szépnek szép, de hajgumi mindenképpen kell, ezt csak dísznek szokták, leginkább konytba beleilleszteni.Csak ez nem fogja megtartani a hajadat, és rögtön kicsúszna, ez olyan mintha egy csokrot egy szimpla rózsaszárral akarnál egyben tartani.
vegyél átlátszó szilikon hajgumit, azzal próbálgasd, hogy hogyan tudod kényelmesen rögzíteni a hajadban a hajtűt. LEhetséges, hogy kell 2-3 kisebb konty a hajadba.
Köszönöm szépen a válaszod!
Köszi a válaszod! Örülök neki, ha bírta akkor valamennyire. Mostanában nem viseled már? Én mindennapi használatot tervezek, és valaki azt mondta, hogy volt neki hasonló és hamarletörtek a "fésűi".
És sajnos az üzlet ahol pont ilyet láttam 4-5 ezerért árulja, amit eléggé sokkalok...
Annyival kiegészíteném, hogy én inkább ilyesmi összekötésre gondoltam, de amit te linkeltél is csini. :)
Én így kötném össze :
m3ZkdofL5tJ6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!