Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire drága így a hajhossza...

Mennyire drága így a hajhosszabbítás?

Figyelt kérdés
Nos, édesanyámnak elég hosszú haja volt, de levágta, és megmaradt a jó hosszú haja... Az lenne a kérdésem, hogy esetleg azt nem lehet az én hajamra illeszteni? Nekem csak az elöl levő 2 tincsbe kellene egy kicsit hosszabb haj. És gondolkodok ezen a hajhosszabbításon. Így is 40.000 ft körül van? Szerintetek?
2010. aug. 29. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nos!! Keratin lap kell hozzá, ami 100 db-os csomagban van, ez 1000 ft-ba kerül. De kell egy gép (13900 ft), amivel fel szokták tenni a hajat. Ezzel a ketatin lap is feltehető a hajra, így megúszod 14900 ft-ból, és ebből az összes hajadat felkeratinozhatood.

Szia..

2010. aug. 29. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet laikusnként önmagunknak hajat hosszabítani. Az nagyon jó ha anyukád haját használod, mert akkor biztos lehetsz benne hogy európai és nem is fertőzött. Én nem hiszem hogy 40 000 lenne a felrakás ha a haj már megvan. Biztos találsz olcsóbban. Olyat keress aki nem forgalmaz hajat, mert azok csak arra mennek hogy rádsózzák a gagyi indiai hajukat.
2010. aug. 29. 23:22
 3/3 A kérdező kommentje:

ééértem

én nemis itthon akartam volna, hanem fodrásznál :)

deköszönöm az eddigi válaszokat

2010. aug. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!