Meténg (Periwinkle) virág vagy cherry coke hajszín?
Ez a két hajszín dobott fel nagyon főleg mert mindkettő nagyon tetszik de nem tudok dönteni, hogy melyik színt válasszam. A meténg virág színe az ilyen kékes-halvány lila szín, a cherry coke (vagy burgundy talán) pedig a vöröses lilás. Még nem hallottam amúgy ezeket a hajszíneket de nagyon tetszenek. Ti melyiket kedvelitek jobban? Persze ezt én döntöm de kíváncsi vagyok kinek mi tetszik és miért.:)
[link] (virág)
A kér szín tónusban és színmélységben is a szöges ellentéte egymásnak, így ez egyedül attól függ, te milyen típus vagy.
Már régóta szeretnék olyan kék hajszínt, mint ami az első képen van, de egy ilyen extrém leszivatós procedúrát a vékonyszálú hajammal kockázatos lenne bevállalni. De minden álmom, hogy egyszer legyen egy ilyen parókám, ahogyan fehérből, ezüstből, és a kék, lila, zöld több árnyalatából is, mert mindig is tetszettek a különlegesebb hajszínek.
A másik is szép. Ha meleg tónusú a bőröd, mindenképp ezt ajánlanám, bár ez hozzám kevésbé illene. Nagyon világos, sárgás, kicsit szeplős típusú bőrön kifejezetten arisztokratikus hatású szerintem egy ehhez hasonló színt.
Ezeket a pasztel színeket iszonyat nehéz "szinten" tartani (és elérni), tehát legtöbb viselőjének egy-két mosásig szép. Utána a hatos által leírt roncsolás miatt (kivéve ha nem vagy teljesen szőke) nagyon igénytelenül néz ki a legtöbb emberen.
7. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!