Nem szoktatok félni ha új kozmetikushoz mentek szemöldökszedésre? Többi lent
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm kozmetikus és eddig ő szedte ki a szemöldökömet,de sajnos elköltözött egy másik országba így már nem tudja nekem szedni.
Előtte azért jártam más kozmetikusokhoz is,de eddig csak rossz tapasztalataim voltak mert soha senki nem tudta normalisan kiszedni a szemoldokomet.
Most kineztem egy kozmetikust de gyantaval dolgozik es kicsit megremultem.
Felek hogy gyantaval megjobban elrontja a szemoldokomet es nem tudok majd kimenni az utcara. 20/l
2021. aug. 13. 14:55
1/4 anonim válasza:
Félnék. Ezért csinálom magamnak.
2/4 anonim válasza:
Szerencsére állítólag valahogy jó íve van a szemöldökömnek és "egyértelmű, hol kell kiszedni", mármint ezt mondják, eddig senki nem is rontotta el, pedig öregasszonytól kezdve biohair-ig mindenhol szedettem már a kb. 17 év alatt.😃 Annyit szoktam mondani, hogy ne legyen se túl vékony, se túl vastag.😃
3/4 anonim válasza:
Én nem látom egyértelműnek, magamnak nem tudom kiszedni... De ők értenek hozzá. Én bízom is bennük, persze az a legjobb, ha az ember talál egy jót és aztán hozzá tud járni mindig.
4/4 anonim válasza:
Nem járok kozmetikushoz, mert 10/11 elszúrja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!