Megéri kozmetikusnak tanulni úgy hogy nem mesterkozmetikustól szereznék gyakorlatot?
Sziasztok! 🥰 Szeptemberben fogom elkezdeni a kozmetikus iskolámat, nagyon szeretnek egy mesterkozemtikusnak a gyakornoka lenni, hogy minél jobban megtudjam tanulni ennek a szakmának minden csínját-binjat. Azonban eddig sajnos akárkit felkerestem mindenki elutasított. (Tatabányai vagyok így elsősorban annak a környéken keresgéltem) Azonban az iskolám Bp-n lesz, szóval azt szeretném kérni tőletek, hogy esetleg tudnátok nekem ajánlani olyan mesterkozmetikus, aki vállal gyakornokokat Kelenföld közelében? 😇
Sajnos nagyon el vagyok kenodve a sok visszautasitas miatt, mivel nem tudom hogy mester nélkül érdemes-e belevágni ebbe a szakmába. Esetleg az aki csak tanmuhelyes gyakorlattal végezte el a sulit tudna arról mesélni hogy tudott-e szerezni elég gyakorlatot?
A valaszaitokat előre is köszönöm! ❤️
Elkezdheted, de tényleg ezerszer jobb a mesternél töltött gyakorlat.
Sokat számított nálunk is, hogy ki hol volt gyakorlaton.
Viszont ha érdekel a szakma és elhivatott vagy, akkor nem lesz gond.
Gondolj arra, hogy amikor majd te leszel mester, és mennek majd hozzád a fiatalok tanulni. Tedd úgy a dolgodat, hogy eljöjjön ez az idö.
Tehét, ha most nincsen mestered, akkor legyél te az ! Sok sikert, és ne a külsöségek foglalkoztassanak, hanem a tanulás, legyél te a legkülönb !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!