Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljesen pattanásos és mitesze...

Teljesen pattanásos és miteszeres arccal lehet valaki szép lány létére?

Figyelt kérdés
Kifejtve: nem igazán pattanásos, hanem csak ilyen piros foltos, tapintva tök sima cuccok vannak a fejemen és utálom. + az orromnál miteszerek amit szintén utálok. Ily nem érzem magam szépnek és alapozó nélkül ki se lépek az utcára. Szerintetek lehet valaki így szép? Én kétlem
2010. aug. 29. 07:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
vio kezelés?
2010. aug. 30. 05:09
 12/14 A kérdező kommentje:

vio? az milyen? :)

A szoli jó lenne, ha nem lenne ezer anyajegyem. :S

2010. aug. 30. 09:20
 13/14 anonim válasza:
Nekem is volt pár pattanás az arcomon, és érdekes, mert az aszpirin volt az, ami leszárította.Ha összetöröd a tablettát porrá és csöpögtetsz rá pár csepp vizet, (hogy fel tudd vinni az arcodra) egész szépen leszárítja. Csak ne alkalmazd túl gyakran, mert akkor nagyon szárítja a bőröd. Ha lehet, akkor heti 3 alkalommal. Remélem, beválik. Egyébként én is csak alapozóval mertem kimenni az utcára egy ideig...De szerencsére már javult a helyzet. Ja, és igen, én is javaslom a kozmetikust, meg a Zineryt (nem tom, hogy kell helyesen írni :D ) is egész jó. És lehetsz szép pattanásokkal is!!! Tapasztalat!!:)
2012. aug. 13. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengeded, megosztom veled némely tapasztalataimat. (57F) Találkoztam azokkal a lányokkal, akik a gimiben ilyen problémákkal küzdöttek. Amit észrevettem, ők - ellentétben az osztály szépeivel, boldog, kiegyensúlyozott házaséletet élnek. Kedvesek, jó velük beszélgetni, nincsenek elszállva önmaguktól. (Ez persze nem jelenti azt, hogy minden nem pattanásos lány viszont el van szállva) Már a gimiben is ezek a lányok sokkal kedvesebbek és emberibbek voltak a többitől. Ha ezt nézem, jót is tett nekik, hogy pattanásosak voltak, bár bizonyára sokat szenvedtek emiatt. A kérdésre válaszolva, akinek fontos a belső szépség is, illetve az jobban számít, mint a külső, azt nem zavarja a dolog. Nekem a belső kisugárzás többet jelent, ill. jobban számít, mint a mulandó külső szépség. Mivel ez a meghatározó szempont, nálam lehet szép egy pattanásos lány.
2012. aug. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!