Budos haj szindroma! SHS! Mi a megoldas?
Kerlek segitsetek! Naponta mosok hajat es ez sem segit. Par ora utan budos lesz a fejborom! Borgyogyasz nem adott ra valaszt! A szag elviselhetetlen, a fejboromon erzem. Utana olvastam, mi is lehet, annyit talaltam rola, hogy ez valoszinuleg SHS. Ajanlanatok valamit, ami esetleg masnak is bevallt? Elkeserito a helyzet:(
Koszonom
+Ja és még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a mindennapos hajmosás sajnos csak olaj a tűzre. Nem tudom, milyen sampont használsz, de a legtöbb átlag sampon durván tele van hulladék összetevőkkel, amik károsítják a fejbőrt, gyengítik az ellenálló képességét, felborítják a faggyútermelést és a pH-értékét. (Amit fent írtam, a Pierpaoli, az bio natúrkozmetikum, szóval semmi szemét nincs benne, de azzal se mosnék naponta hajat.)
Szóval kérlek ezt mindenképp mellőzd, pláne hogy látod nem is javít a helyzeten. Ha elkezdesz valami kúrát, pl az almaecetest vagy a rozmaringot, amit írt fentebb egy másik hozzászóló, azt is tartósan kúraszerűen kell csinálni, míg lesz valami hatása.
Szodabikarbonaval hajmosás? Ecetes viz oblitessel.
A szodabikarbona szagtalanit dezodorkent pl hasznalom de mostam vele hajat is regen, zsirtalanitotta mondjuk en nem naponta ( mostmar nem mert most csak vizzel vagy rozsliszttel mosom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!