Segítség! Linkelnétek képeket? Leírom milyen hajformát szeretnék
Figyelt kérdés
Nem találok sehol olyan fényképet amilyenre most le szeretném vágatni a hajamat, kép az azért kellene, hogy meg tudjam mutatni a fodrásznak, hogy milyenre is gondoltam, szal kinyomtatnám neki.
A haj amilyet szeretnék: Először is derékigérő hajam van.
Felül a vállamig a felső réteg legyen rövidebb a többinél, ez valami tartást ad neki. Na találtam egy hasonló képet a következő linknél ezt megnézhetitek:
na valami ilyesmit de olyan kép kellene, hogy látszódjon jobban a haj alakja, formája. Jajj bocsi, hogy össze vissza irogattam itt mindent, épp ezért is kellene egy jó kép, hogy a fodrász ne nézzen hülyének mint kb. most ti! Köszi a linkeket előre is!
2010. aug. 28. 18:34
1/4 anonim válasza:
szerintem ezt elmondani pont, hogy könnyebb mint egy képen megmutatni. többet érsz vele ha így elmondod. :)
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a linket sokat segítettél, olyasmire gondolok mint az első és a negyedik. Köszike:)
2010. aug. 28. 18:56
4/4 anonim válasza:
Elég ha azt modnod neki, hoyg tépett hajat szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!