Mitől törik a hajam vége, és mit tehetek ellene?
Vékony szálú hajam van, de mostanában bedúsult.
Pár hete álltam át a kétnaponkénti hajmosásról a háromnaponkéntira. Kb. azóta durván törik, jellemzően széthasad a vége. Használok minden mosáskor pakolást, fél-egy órára, és mosás után az utolsó centikre hajolajat.
Rétegesre van vágva a hajam, de a vége nem törik, csak a rövidebb rétegek. A töredezett részt levágom, de ugyanúgy törik.
Június 9-én festettem utoljára a hajamat a Loreal casting creme gloss-szal.
Bocsi, hogy hosszú lett, semmi lényegeset nem akartam kihagyni.
Mit tehetek, hogy ne töredezzen a vége?
Amit még tehetsz, selyempárna használata ( nem gubacolódik úgy össze reggelre,könnyebb kifésülés )
Optimális hajgumi választás ( ne legyen vékony), ne fogd össze kontyba(messy bun) , ez is nagyon igénybe veszi a végét( itt-ott megtörik,elhajlik stb)
Szárítási technika is fontos, langyos levegős hajszárító a legjobb, óvatosan fésülni a vizes hajat ( olyankor a legtörékenyebb)
Illetve hajvégápoló olaj rendszeres használata.
Ezeket saját tapasztalataim alapján javaslom
Köszönöm a válaszokat!
Mostanában jóval többet alszom, lehet, hogy ez okozza, és a selyempárna megoldás lehet erre, köszönöm #1!
Lehet kapni selyem éjszakai alvósapkát is. Az is szuper, védi a hajat.
#1 kiegészítés: nem von el úgy nedvességet a selyem a bőrtől/ hajtól ,mint a hagyományos anyagúak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!