Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Piros hajból mennyire egyszerű...

Piros hajból mennyire egyszerű rozsaszínt csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan megyek fodrászhoz, rozsaszínre fogja festeni. Viszont nem tudom hogy ha egyszer megyek ugy megtudja csinalni? Vagy esetleg több alkalommal kell mennem hogy olyan legyen amilyenre szeretnèm? Nagyon erős rozsaszínt szeretnèk.

Azzal tisztában vagyok hogy szőkiteni biztos kifogja, de az èrdekelne hogy mennyire fogja befogni a rozsaszín a piros hajat.?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. júl. 27. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy alkalomból is biztosan megtudja csinálni.

De nekem amúgy a colourB4 a piros tincsemet hipphopp kiszedte maradékárnyalat nélkül a hajamból. Alap színem barna, ott pedig szőke volt a "helye" .

Igaz, a mostani leszívások már kevésbé roncsolnak, de ahogy utána olvastam ez a termék abszolút nem roncsol miközben kiszedi a pigmentet a hajadból.

Csak egy javaslat , ha biztosra mennél :)

2021. júl. 27. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Èrtem, köszönöm!:)

Ès azt esetleg megtudnád mondani, hogy ha leszivatják a pirosat utánna milyen színű lesz kb a hajam? Èn úgy tudom hogy ilyen halvány rózsaszínes, az pedig nem lenne rossz mert akkor arra sima lesz ráfesteni a rózsaszínt.:)

2021. júl. 28. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már egy picivel világosabb, vagy akár megegyező erősségű a színe, akkor is befogja simán.

( Én úgy tudom rózsaszín vagy réz les, attól függ milyen a festéka hajadon meg a szőkítő)

Minden haj más, másképp reagál szóval én így nem tudom megmondani, majd inkább az akihez mész :)

Max 2 alkalomból biztosan megvan

2021. júl. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!