Alpecin használata nőknek?
Figyelt kérdés
Van olyan aki használja e terméket nő létire? Nagyon vékony a hajam és meg is van töredezve már azért sok mindent ki is próbáltam rá . Sokan az Alpecint ajánlották, de a reklámot látva az nem férfi sampon? A nőknek is ajánlott? Mit tapasztaltattok?2021. júl. 24. 10:02
1/6 anonim válasza:
Én szőke hajamra használtam a hibrid változatot (kék doboz, piros kupak) és hatásosnak tűnt. Nem leszek a tipikus csodakapszulás “minden gondom megjavult” színész, de lett jópár új babahajam és kicsit mintha gyorsabban is nőtt volna a hajam. Nem használtam túl sokat csak önmagában (átmostam utána a saját samponommal) de nagyon szimpatikus :)
2/6 anonim válasza:
A sima szoktam néha bevetni, igazából a haj gyorsabb növekedése reményében. Szerintem hatásos, de mindenkepp azt javaslom, hogy csak a hajtő/ fejbor részre tedd, mert szárítja a hajat. Pár percig hagyd rajta, aztán mehet a balzsam vagy a hajpakolas. Bár erősen férfias illata van, nem zavaró és Szerintem nem lehet érezni rajta, főleg ápolószerek után.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. júl. 24. 12:36
4/6 anonim válasza:
Az alpecin női megfelelője a plantur39, ugyanaz a gyártó. Nézz utána.
5/6 anonim válasza:
Rengeteg nő használja, mégis mitől félsz? Hogy szakállad nő?
Nem kötekedni szeretnék, csak ez olyan berögzülés, mint a "nők nem isznak sört".
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves #5!
Egyáltalán nem félek, csak szerettem volna hallani pár személyes véleményt e termékről.Ennyi az egész 😊
2021. júl. 24. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!