Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna haj, kicsi/sovány fej,...

Barna haj, kicsi/sovány fej, szemüveg. Mutatnátok ehhez csinos női frizurákat?

Figyelt kérdés
Google mostani első találatai nem tetszenek. Nagyon nőies rövid frizurát szeretnék... esetleg valaki tett el magának ilyenről fotót?

2021. júl. 23. 16:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Különösen 10! A gyűjteményben minden haj tetszik!!

Vastag keretes szemüvegem van egyébként.

2021. júl. 25. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
10: Szerintem SENKI nem írt itt olyat, hogy legyen kopasz.
2021. júl. 25. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
10: Igaz, ez már offtopic, de abban teljesen igazad van, hogy kevés nő akar kopasz lenni. Nagy kár, mert egyébként "igény", azaz olyan férfi, akinek az tetszik, sokkal több lenne rá...
2021. júl. 27. 08:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13: Egy ilyen férfit sem ismerek személyesen…
2021. júl. 27. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Én se ilyen nőt.

De egyszer egy cikkben olvastam, hogy volt egy anonim felmérés, hogy a férfiaknak milyen női frizurák tetszenek, és ott 100-ból 2 mondta azt, hogy ellenállhatatlannak tartja a kopaszra nyírt női fejet. Ennél biztos, hogy sokkal ritkább az olyan nő, aki saját elhatározásból kopasz lesz.

2021. júl. 27. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha már ilyen csend van, akkor 14.-nek még:

Nyilván nem fogod kipróbálni, de ha kopaszra nyiratkoznál, pillanatok alatt megtalálna egy csomó férfi, akinek ez tetszik. Sőt, valószínűleg még az ismerőseid között is akadna egy-kettő, akiről addig nem gondoltad volna, de akkor elismerné, hogy ez neki nagyon is bejön.

Ezzel szemben, ha én férfiként azt hirdetném mindenhol, hogy tetszenek nekem a kopaszra nyírt nők, finoman szólva nem lenne tolongás, hogy szia, én is az vagyok, ismerkedjünk meg...

2021. júl. 28. 08:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16: Meg ahogy azt te elképzeled….

Mivel nem is ismersz, miből gondolod, hogy jól állna a kopasz? És ha nem megy az arcformámhoz?

Továbbra is tartom, hogy beteges az ízlésed.

2021. júl. 28. 10:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze, ez egy nagyon leegyszerűsített példa volt. Bármilyen frizuráról elmondható, hogy nem mindenkinek áll jól. És kevesen tudják úgy viselni a kopaszra nyírt fejet, hogy az része a nőiességüknek. De attól még létezik ilyen, és vannak, vagyunk jó páran, akiknek tetszik. Attól még, hogy szokatlanabb, nem tudom, miért lenne betegesebb annál, mint aki pl. kimondottan a minél hosszabb hajra izgul fel. (Nyilván nem az erőszakos, megalázó kopasztás iránti fétisről beszélek, az egy másik téma...)
2021. júl. 28. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!