Barna haj, kicsi/sovány fej, szemüveg. Mutatnátok ehhez csinos női frizurákat?
Köszi mindenkinek! Különösen 10! A gyűjteményben minden haj tetszik!!
Vastag keretes szemüvegem van egyébként.
Én se ilyen nőt.
De egyszer egy cikkben olvastam, hogy volt egy anonim felmérés, hogy a férfiaknak milyen női frizurák tetszenek, és ott 100-ból 2 mondta azt, hogy ellenállhatatlannak tartja a kopaszra nyírt női fejet. Ennél biztos, hogy sokkal ritkább az olyan nő, aki saját elhatározásból kopasz lesz.
Ha már ilyen csend van, akkor 14.-nek még:
Nyilván nem fogod kipróbálni, de ha kopaszra nyiratkoznál, pillanatok alatt megtalálna egy csomó férfi, akinek ez tetszik. Sőt, valószínűleg még az ismerőseid között is akadna egy-kettő, akiről addig nem gondoltad volna, de akkor elismerné, hogy ez neki nagyon is bejön.
Ezzel szemben, ha én férfiként azt hirdetném mindenhol, hogy tetszenek nekem a kopaszra nyírt nők, finoman szólva nem lenne tolongás, hogy szia, én is az vagyok, ismerkedjünk meg...
16: Meg ahogy azt te elképzeled….
Mivel nem is ismersz, miből gondolod, hogy jól állna a kopasz? És ha nem megy az arcformámhoz?
Továbbra is tartom, hogy beteges az ízlésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!