Ha szőrtelenitő krémmel szedem le a szőrt a kezemről? .
Figyelt kérdés
... az jobb mint a borotva? nagyon gyorsan kinő? szúr? megéri? hatásos? légyszi irjatok tapasztalokat nem akarok se gyantázni se epilálni. köszi!:)2010. aug. 27. 21:24
1/6 anonim válasza:
Nekem a szőrtelenítő krémek nem igazán jöttek be, nem vitték le rendesen a szőrt. És nem is a legegészségesebb, mivel vegyszerről van szó. Úgy vettem észre, hogy a hatása kb. megegyezik a borotváéval. Én epilálom a karomat és igaz, hogy fáj, de szerintem még ez a leghatásosabb módszer. :)
2/6 anonim válasza:
a gyanta sem fáj...de én szőkítem.
3/6 anonim válasza:
Én a karomra és a combomra szörtelenítő krémet használok. Lassabban nő vissza a szőr (nekem kb. 2 hét) és nem is szúrós.
4/6 A kérdező kommentje:
huu köszönöm:)akkor kiprobálom:)
2010. aug. 28. 12:02
5/6 anonim válasza:
szőrtelenítő krém rosszabb mint a borotva, mivel ha sokáig rajta hagyod akkor lehet hogy csupa kiütés leszel, ha kevés ideig akkor meg le sem szedi a szőrt.
1-2 nap alatt meg már borostás lesz a karod. inkább gyantázz.
6/6 anonim válasza:
Még soha nem lettem kiütéses szörtelenítőtől és nem is hagytam tovább rajta, mint az ajánlott idő... Használat előtt egy kis helyen ki lehet próbálni a krémet, hogy nem allergizál-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!