Milyen gyakran vágod a körmöd?
Figyelt kérdés
Mivel vágod és olyankor a letapadt bőrt is eltávolítod?
Leginkább azok válasza érdekel, akik nem járnak körmöshöz.
2021. júl. 20. 18:05
1/4 anonim válasza:
Úgy 2-3 hetente. Nem vágom, csak reszelem egy nagyon picit, meghagyom hosszúra. A bőrt géppel távolítom el, meg néha vágom is, ha úgy áll. Utána megy rá a gél lakk.
2/4 anonim válasza:
2-3 hetente csinálok új gél lakkot és olyankor vagy visszavágom kicsit vagy reszelem, amúgy nagyon gyorsan nő a körmöm és a gépelés miatt nem is tudom olyan hosszúra hagyni. Van bőrfeltolóval fellazítom a bőrt és levágom, aztán a felületét is kicsit átreszelem finoman hogy a maradék bőr is eltűnjön, nincs csiszológépem.
3/4 anonim válasza:
hetente vágom, nagyon gyorsan nő. ollóval, utána töredezésgátló reszelővel reszelem. általában két-három miliméterrel az ujjam utánig vágom (ezt találd ki mit akar jelenteni, nem tudok magyarul XD), a bőrt csak kicsit visszatologatom a helyére, miután megpuhítottam olajjal, szerencsére rendes kis bőröm van és ritkán mászkál el... néha kifestem,, néha nem, hangulatfüggő. (a festéket is hetente cserélem, gyorsan kopik, a géllakkot meg nem szeretem)
4/4 anonim válasza:
Hetente reszelem őket, vágni csak a lábkörmeimet szoktam. Nem nő rájuk annyira a bőr, hogy el kelljen távolítani, csak visszatolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!