Nagyon, nagyon száraz hajra valami megoldást? Lent mutatok képeket is. Olyan a hajam, mint a képeken. A nagymamámnak még durvább. Ha genetika miatt ilyen, akkor lehet rajta változtatni?
Csak az enyém hullámos is. Tini korom óta rengeteg sampont, balzsamot, hajpakolást, olajokat (kókusz, ricinus, üzleti) ecetet, kipróbáltam, de egyik sem segített. Most van egy sampon és balzsam, ami puhított rajta kicsit, de ekcémás emberek nem használhatják. Nekem nagyon durván előhozza a homlokomon. Az avokádó pakolások is segítettek, de nem eleget. Még selyem párnahuzatokat és hajgumikat használok, de ezek nem javítanak, csak megelőzik, hogy ne legyen rosszabb.
Más, akinek szintén ilyen durva volt a haja és segített valami? Vagy ami nektek nagyon bevált? Valami jó keratinos. Esetleg rendeljek japán sampont és balzsamot? Mert nekik nagyon egészséges a hajuk. Gondolom, hogy a táplálkozás miatt, de biztos, hogy a termékeik is jobbak. De azok között is sok van, nem tudom melyiket.
Szia én tojásos pakolást készítettem rá
Tojást összekevertem egy kis cukorral, ment bele kókusz olaj, majd vizes hajrá felkentem és 10 percig rajtahagytam
Nekem segített, de vigyázz mert ezt nehéz kicsit kimosni a hajbol
Utána balzsamozd jó vastagon, de csak a hajvegeket, és hagyd rajta több ideig a balzsamot, utána oblitsd
Szerintem azt a balzsamot is használd ami ilyen spray és bele kell fesulni a hajba
Remelem jobb lesz :) <3
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Ezek közül mindent kipróbáltam, csak a lenmagzselét nem. Akkor majd azt is kifogom. :)
Hajhabot ne használjatok, mert állítólag az is szárítja.
4-es, nem is tudtam eddig, hogy a lenmagzselé hatásos lehet a hajra, majd én is kipróbálom.
Hajhabbal kapcsolatosan, tényleg nem jó, szárítja, illetve összeragadnak tőle a hajtincsek, azt tapasztaltam. Zselézett hajat helyettesíteni lehet a hajhabbal, azt is csak akkor, ha nagyon rövid a haj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!