Fél éve gyantáztatom a lábam mikor elkezd nőni a szőr iszonyatosan viszket mit tegyek vele másnak van ilyen erős konkrét fájdalma? (Előtte is volt gondom borotvával)
Borotvától is ilyen?
Esetleg ha sötét a szőröd, akkor mehetsz lézeresre IPL
1/1 utánanézek köszönöm . De első körben jó lenne ennek utána járnom. Igen borotvával rosszabb volt. Azóta a gyantázással jobb most megint vészes...Régen kérdeztem gyógyszertárban van e valami kenőcs és csak a borotválás utáni krémeket ajanlotta(talán még jobban irritál a mentol miatt)
Kozmetikus azt mondta sokan vannak ilyen problémával de én senkit se ismerek.Fenistil kenőcsöt ajánlotta, de annak az összetétele miatt kétlem ,hogy hasznáhatom napokon át többször. Bőrgyógyászon gondolkozom még de ő se sokat tehet.
Nekem is ugyan ez volt a bajom a gyantával. Az első egy hét, amíg teljesen sima, addig semmi gond, de amint elkezdtek nőni, folyton irritálódott a bőröm. Az otthoni IPL hozta el a megváltást. Bár ha van pénz, akkor inkább a kozmetikai lézer kezelést ajánlom, mert akkor még annyi dolgot se lesz vele. IPL mellett azért néha borotválni kell (de nincs borosta egyáltalán).
Nagyon erős (volt) a szőrzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!