Milyen termékeket ajánlanátok a hajamra?
Eddig még nem volt rendes hajápolási rutinom csak samponnal megmostam es neha kentem ra balzsamot. A hajam gyorsan zsirosodik, kicsit korpas, egyenes, vekonyszalu, toredezett es elegge hullik is.
Nem muszaj minden egyes problemara megoldasnak lennie, eleg ha a zsiros korpara nyujt megoldast es jo lenne ha optikailag dusitana a hajamat. Tudtok segiteni?
A valaszokat elore koszonom!
Hali!
Enyhe korpásodásra nekem bevált a head & shoulders márka, ebből csak sampont használtam, balzsammal nincs tapasztalatom.
A töredezésre alkalmanként használhatsz valamilyen hajpakolást, én két drogériás terméket szeretek nagyon, a Swiss o par márkájú pici kiszerelésű hajkúrát (ebből több fajta is van), illetve a L'Oréal Elseve Total Repair-jét (ez egy nagyobb tégely, amit én használok, piros és fehér színű).
Illetve hajszárítás után hajolaj, nekem ebből egy egyszerű Isanásom van.
A zsírosodásra sajnos én sem találtam még megoldást, pedig igazán rám férne... 😅
Remélem, tudtam segíteni c:
(Juteszembe, ha jól tudom, az is segít, ha hideg/langyos vízzel mosol hajat a meleg/forró helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!