Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mennyi lenövés...

Szerintetek mennyi lenövés "elfogadható"? Ti milyen gyakran szoktátok festeni/fodrászhoz menni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
ÉN 4hetente megyek, de már a negyedik héten jobban kell figyelni a beszárításra, hogy ne látszódjék a lenövés....
2021. júl. 6. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Balayage festéssel van festve a hajam, így elég fél-1 évente járni
2021. júl. 6. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
2: azért ez nem klasszikus eset... nyilván még nem őszülsz, tehát a tövénél nem látszik a "kiabáló" különbség.
2021. júl. 6. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyám elég ősz. Mondjuk nem mozog úgy emberek között így 2 havonta festem a haját(habár elbirna már a havi rendszerességet is).

Mikor szőke voltam, akkor is havonta festettem. Most balayage van nekem is. Fél éve volt megcsinaltatva, legutóbb csak színezés volt.

Úgyhogy nagyon nem mindegy milyen alapból kell kiindulni.

2021. júl. 6. 12:30
 5/6 Metionin ***** válasza:
78%
Havonta, ami nekem kb. 2 centi lenövés. Legszívesebben egy centinél már festeném de akkor 2 hetente festenem kéne, azt nem már nem.
2021. júl. 6. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 5-6 hetente festem.

Sötétbarna az eredeti, és ragyogó vörös a mostani.

Normál esetben már látszik, de az én hajam olyan ha megmosom, mintha fel lenne tupírozva a tövénél(kiskorom óta ilyen), és göndör, tehát nem nagyon látszik a lenövés, csak ha egyenesre van szárítva és rálapul a fejemre.

2021. júl. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!