Hogy kezdjek napozni?

Figyelt kérdés
Most kezdenék el napozni. A kertünkbe kb 2tol sut be rendesen a nap, mikor üljek ki, hogy ne égjek le? Egy bioderma 50es naptejem van, bekenjem magam vele? Vagy ha bekenem barnulni sem fogok? Kb mennyi ido hogy egyenletesen barnuljak latvanyosan?
2021. júl. 4. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Egyél sok sárgarépát, az megóvja a bőrödet a nagyfokú leégéstől. Csak délután 4 óra után fogj hozzá napozni és kend le magad naptejjel.
2021. júl. 5. 05:47
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A nap 80%-a okozza a ráncokat, illetve a bőr hamarabb elveszíti a rugalmasságát a napsugarak miatt. Szerintem inkább válaszd azt, hogy 40 évesen szép egészséges fehér bőröd lesz, mintsem barna, pigment foltos, ráncos, rugalmatlan. Én nem kockáztatnám az egészségemet semmi holmi barna bőr divat miatt. Hogyha annyira ragaszkodsz a barna bőrhöz akkor inkább használj egy jó minőségű önbarnítót. :)
2021. júl. 5. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Fehérbőrű vagyok, mindig óvatosan napozok. 30 évesen még mindig rugalmas, nem ráncos a bőröm, nincsenek pigmentfoltjaim. Napozni lehet, ésszel.

Az önbarnító meg egy kalap sz..r. Azért tanácsoltam a sárgarépát, mivel abban rengeteg karotin van, és az óvja a bőrt és könnyebb vele barnulni.

2021. júl. 5. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Napozni valóban lehet, de nem ajánlatos. A túlzott napsütés megváltoztatja a DNS molekulaszerkezetét, ami a bőrrákot okozza. Szerintem hogyha nem vagy tisztában a témával kapcsolatosan inkább tartogasd meg a sárgarépás tanácsaidat és vigyázz a bőrödre. :)
2021. júl. 5. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
30 évesen . Mi lesz veled majd később ? Majd akkor dicsekedj vele .
2021. júl. 5. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Amiért neked szerencsésebb a genetikád az nem azt jelenti, hogy mindenkié ilyen, ezért kell olyanokra is gondolni, akik “szerencsétlenebb” genetikával vannak megáldva és tájékoztatni és útbaigazítást adni nekik a megelőzésről. :)
2021. júl. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!