Mi volt a legnagyobb baki amit elkövettél a hajaddal?
Gondolok olyanra, hogy házilag ügyeskedtél és elégetted, esetleg valamit teljesen elrontottal..
Hogy élted meg? Viccesen vagy sírva?
Levágattam rövidre.
Nem olyan rossz, de most jottem rá, hogy kicsit hosszabban jobban áll az arcformám miatt :D
Plusz amikor hosszabb volt, tudtam fonni, kontyolni, stb, most meg ezek nincsenek.
Most növesztem olyan vállig érőre, de a kedvenc hajhosszom az olyan lapockáig érő volt (egészségesen)
10 éves lehettem, mikor a fejem két oldalán két tincset tövig levágtam. Ne kérdezzétek.
Kb 12 évesen fogtam egy körömvágó ollót, és levágtam a majdnem derékig érő hajamat vállig érőre. Ezzel még nem is lett volna baj, mert legalább a töredezett hajvégektől megszabadultam. Viszont mivel nekem hullámos a hajam, így állandóan vasalgatnom kellett, hogy kinézzen valahogy. Kb naponta rávasaltam hővédő nélkül. Na, hát gondolhatjátok, szegény hajam mennyire elégett.. Azóta nem nyúltam hajsütő vasakhoz, 3 havonta visszavágok belőle egy centit, tényleg úgy vigyázom rá, mintha a szemem fénye lenne, és még mindig nem nőtt vissza olyan hosszúra, mint azelőtt volt. Pedig ennek már 3 éve.
Még kicsi voltam nagyon (kb másodikos?), amikor kitaláltam, hogy "én vágok magamnak frufrut". Ebből az lett, hogy a középen elválasztott hajam elülső két tincsét nagyjából 2-3 centisre levágtam ollóval, és úgy nézett ki, mint valami elcseszett bogár csápjai. :'D
De őszintén szólva, fogalmam sincs, mi lett utána, ez az egyetlen emlékem maradt meg, a következményeire nem emlészem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!