Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi valt be hajhullas ellen?

Kinek mi valt be hajhullas ellen?

Figyelt kérdés
Hosszu, gondor hajam van de iszonyatosan hullik, sokat van felfogva, hogy ne logjon folyton a szemembe, festetni nem festetem, konnyen zsirosodik is.

2021. júl. 2. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Borotva
2021. júl. 2. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:

Én 4000-es D-vitamint szedtem.

Plantur sampont is ajánlott bőrgyógyászom.

Nekem hatásos volt, nem hullik már annyira. Pedig ijesztően sok hullott

2021. júl. 2. 22:39
 3/13 anonim ***** válasza:
2es hozzászóló, ezek szerint voltál vele bőrgyógyászhoz? A D vitamint és a sampont ajánlotta csak? Csinált valamilyen vizsgálatot? Bocsi az offért kérdező! De nekem is hullik és nem tudom már mit kezdjek vele.
2021. júl. 3. 22:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Hat 2es, ha no vagy te biztosan orulnel neki, ha ma derekig ero hajad van, holnap meg kopasz vagy, ha ferfi akkor meg, ha a nod vagy gyereked egyik nap hosszu hajjal masik nap kopaszon allna elotted, csak mert hullik a haja.....

Planturn nekem nem használt, D-bol meg 2000-set szedtem, kb ket honapja nem szedem. Mennyi ideig szedted illetve hasznaltad a sampont?

2021. júl. 4. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok, gondolom a komment első fele nekem szólt. Nem volt odaírva, hogy csak nők válaszoljanak. Nekem férfiként váll alá érő hajam volt sokáig. Aztán amikor elegem lett abból, hogy otthon minden a hajammal van tele, fogtam, és letoltam az egészet. Hogy tökéletes legyen az eredmény, utána tükörsimára is borotváltam a fejemet. Iszonyat király így, azóta is rendszeresen átmegyek rajta pengével. Soha többet hajprobléma.
2021. júl. 4. 22:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen neked, akkor 1-es nem 2-es, hat en inkabb nokent keresek még par megoldast 😄
2021. júl. 4. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mennyire hullik a hajad? Miket próbáltál eddig?
2021. júl. 5. 01:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Voltam vele borgyogyasznal. Akkor irt fel plantur 21-et, nem hasznalt, mondta jo szedjek el tricovellt, azt hiszem abbol kettot kellett, nem lett jobb, aztan egy ilyen kikavaros uvegcses szeszt, azzal kellett kenni a fejborom, de semmi...

Aztan mondta, hogy amugy ne aggodjak maradt még hajam

( harmada az eddigi oroszlansorenyemnek....) masnak ennyi sincs.

Jaaa hat, ha masnak kevesebb van maris visszanottek az enyemek is... Megvagyok nyugdova... Mondtam, hogy okee, de en nyilvan a magamebol indulok ki nem masebol, attol, hogy a szomszed gazdag, attol en még nem leszek tehetosebb... 🤷‍♀️

2021. júl. 7. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Teljesen atérzem a helyzetet. Akkor eddig semmi nem vált be? Mit szedsz most rá?

Én Alpecin koffeines samponnal mosom, de nem igazán látok változást.

Voltam vizsgálatokon, bár bőrgyógyásznál még nem. Úgy érzem, semmi értelme oda mennem.

2021. júl. 7. 21:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Most magamtol szedek hairclinic extrat, hatha hasznalna valamit de erre még ravarok, legalabb 1 dobozzal szedjek el. Hat kivancsi leszek erre is, mert masoknak sokat segített, haaat hatha en is kozejuk tartozom majd😊
2021. júl. 10. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!