Kinek mi valt be hajhullas ellen?
Én 4000-es D-vitamint szedtem.
Plantur sampont is ajánlott bőrgyógyászom.
Nekem hatásos volt, nem hullik már annyira. Pedig ijesztően sok hullott
Hat 2es, ha no vagy te biztosan orulnel neki, ha ma derekig ero hajad van, holnap meg kopasz vagy, ha ferfi akkor meg, ha a nod vagy gyereked egyik nap hosszu hajjal masik nap kopaszon allna elotted, csak mert hullik a haja.....
Planturn nekem nem használt, D-bol meg 2000-set szedtem, kb ket honapja nem szedem. Mennyi ideig szedted illetve hasznaltad a sampont?
Voltam vele borgyogyasznal. Akkor irt fel plantur 21-et, nem hasznalt, mondta jo szedjek el tricovellt, azt hiszem abbol kettot kellett, nem lett jobb, aztan egy ilyen kikavaros uvegcses szeszt, azzal kellett kenni a fejborom, de semmi...
Aztan mondta, hogy amugy ne aggodjak maradt még hajam
( harmada az eddigi oroszlansorenyemnek....) masnak ennyi sincs.
Jaaa hat, ha masnak kevesebb van maris visszanottek az enyemek is... Megvagyok nyugdova... Mondtam, hogy okee, de en nyilvan a magamebol indulok ki nem masebol, attol, hogy a szomszed gazdag, attol en még nem leszek tehetosebb... 🤷♀️
7es vagyok. Teljesen atérzem a helyzetet. Akkor eddig semmi nem vált be? Mit szedsz most rá?
Én Alpecin koffeines samponnal mosom, de nem igazán látok változást.
Voltam vizsgálatokon, bár bőrgyógyásznál még nem. Úgy érzem, semmi értelme oda mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!