Miből van a naptej, hogy ilyen drága?
A Rossmann saját márkás naptejek olyan 1500-1600 Ft körül vannak (én is most vettem nem rég és csak ez az egy volt megfizethető), ajánlom azokat, ha nem akarsz egy vagyont költeni naptejre.
Én inkább azt nem értem, hogy az arcra készült naptejek miért olyan drágák, 5-6-8ezer ft, és 50 (ÖTVEN) ml? Mert még a 200ml-es kiszerelést inkább megértem.
Az ár csak részben az összetevőkből áll, de nagyon sok minden hozzátesz még. A csomagolásuk, a gyártás, szállítás, marketing, de maga a termék kifejlesztése is, hiszen azért ez nem úgy van, hogy csak összekevernek valamit és kész. Nem vagyok tájékozott a témában, úgyhogy részletekkel nem szolgálhatok, de ez egy összetettebb folyamat. Főleg az arcra való fényvédőjé, hiszen ott érzékenyebb a bőr, de ami még problémásabb, hogy a legtöbben elvárják, hogy könnyed legyen, gyorsan beszívódjon, ne hagyjon fehér nyomot, ne csillogjon nagyon tőle a bőre stb. Meg persze haszon is van rajta, különben nem érné meg gyártaniuk.
De több árkategóriában is lehet kapni és az olcsóbb se feltétlenül rosszabb, szóval csak utána kell nézni melyik milyen és mit érdemes venni annyiért, amennyit te rászánnál.
Elsőre azt gondoltam, azért, mert mostanában annyit cikkeznek a fényvédelemről, hogy aztán mindenki agyba-főbe veszi. Aztán eszembe jutott, hogy a szüleim gyerekkoromban már félve vették le a polcról, és akkor is két évig használtuk ugyanazt a flakont, szóval éppen olyan drága volt, mint most.
Szerintem kissé eltúlozzák a fontosságát, én már 17 éve nem használtam naptejet, és még soha nem volt belőle probléma, még csak le se égtem.
"én már 17 éve nem használtam naptejet, és még soha nem volt belőle probléma"
Aztán maradjon is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!