Mi a véleményetek az Avonos Far Away parfümről?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 13:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem émelyitő és olcsó hatású pacsuli... De sokaknak bejön... (bár, a pink sugar után engem már nem lep meg semmi...)
2/10 anonim válasza:
Nagyon édes illata van :)
De nekem a Little Black Dress a favorit ;)
3/10 anonim válasza:
Nekem már unalmas az összes Avon-os parfüm.
4/10 anonim válasza:
Én imádom, a kedvenc parfümöm, már évek óta ezt használom. És a pasiknak is bejön.;):P
6/10 anonim válasza:
semmi pacsuli nincs benne
nekem tetszik, olyan komolyabb illata van, nem azoknak a kis rohangáló tiniknek való
na jó én is 16 vagyok, de érettebb a koromnál, valóban elég édes az illata, de ha keveset fújsz magadra akkor nem émelyítő
8/10 anonim válasza:
Szerintem olyan öregasszonyos illata van... dehát kinek hogy... én nemszeretem személy szerint...
9/10 anonim válasza:
én is azt használok és imádom *.* szeretem az ilyen édes illatokat :D 18/L
10/10 anonim válasza:
Az AVON legtöbbet eladott terméke, szerintem ez elmond mindent róla! :-) Én is szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!