Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hajbalzsamot is használunk,...

Ha hajbalzsamot is használunk, azzal tényleg többet ártunk a hajnak, mintha nem használnánk?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én magamon nem ugy tapasztaltam.

Ön csak akkor tudom kifösülni a hajam,ha balzsamot is hasznàlok.

2008. dec. 8. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a hajtöveidet kihagyod, hosszú a hajnála felső 10cm-re nem is kell mennie, hanem a hajvégeidbe bemaszírozol 2-4 mogyorónyi mennyiséget, nem árt, sőt.
2008. dec. 8. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Épp ellenkezőleg a balzsam nagyon sokat használ. De csak akkor ha a hajadnak megfelelőt veszel. Az én hajam párdául száraz így száraz hajra valót veszek, és utána mindig nagyon szép és puha tapintású... ellenben azzal amikor nem tettem rá balzsamot.. úgy nézett ki mint a széna:D
2008. dec. 8. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

a balzsam nem árt a hajnak... régen modellkedtem és ott volt fodrászati/hajismereti oktatás, ahol úgy tanították, hogy:

- 2x mossuk meg a hajunkat samponnal (nyilván a fejünkre/hajunkra valóval), a sampon felnyitja a haj pikkelyeit és onnan is kimossa a szutykot

- igenám, de ha nem használunk balzsamot, akkor nyitva maradnak a fikkelyek, ezáltal a haj könnyebben összegubancolódik, és még a tapintásán is érezni, hogy miylen durva

- tehát a balzsam fogja és becsukja azokat a pikkelyeket, ezáltal a haj simább és könnyebben kifésülhető lesz

2008. dec. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!