Van olyan személy aki a benőtt szőrszálakat eltávolítja?
Figyelt kérdés
Bikini vonalamon nagyon mélyen vannak benőtt szőrszálak, és nagyon látszanak. Sehogyan sem tudom őket már kiszedni. Bőrradír , krémek ,lézeres szőrtelenítés, mindent próbáltam és 2 éve kizárólag kozmetikus gyantáz, de így sem múlnak el.
Ajánlanátok név szerinti személyt aki ehhez ért és ki tudná szedni a benőtt szőrszálakat?
2021. jún. 21. 20:37
1/5 anonim válasza:
Én magamnak szoktam kibányászni egy hegyes végű csipesszel.
Óvatosan a szőrtüszőnél ahol látom sötétleni a szőrszálat benyúlok vele, és megpróbálom elcsípni.
Néha meglepő hosszúságú fölkunkorodott darabok jönnek ki.
Ha nagyon mélyen van akkor szokott kicsit vérezni, mindenképp fertőtlenítsd le utána.
Igényel némi fájdalomtűrést a dolog.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt egy csúnya benövésem, amivel sebészhez irányítottak. Persze rossz volt a diagnózis is. Kiszedtem magamnak, de mivel már megvolt az időpont hát elmentem sebészetre. Ott mondta a doki h ez már gyógyul, el fog múlni ésnem fog hozzányúlni.
3/5 anonim válasza:
Én orvosi tűvel szoktam kiszedni, előtte persze lefertotlenitem
4/5 anonim válasza:
X-Epil SOS nem jó rá? Nekem az szokott használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!