Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki tud tapasztalatot...

Valaki tud tapasztalatot mondani az elektrolízises végleges szőrtelenítésről (házilag)?

Figyelt kérdés

Most láttam egy újságban a babyliss elektrolízises szőrtelenítőjét, azt kérném, ha valakinek volt már ilyen, vagy ismerőse használta, és van tapasztalat, lécci, írja már meg nekem. Köszönöm.

p.s:Ha jó, lehet, hogy azt kérek karácsonyra:-)persze az egész családtól-részletekben, mert elég drága... :(

2008. dec. 8. 13:39
 1/4 anonim válasza:
18%

Nagyon jó lehet,mert sokan veszik és nem panaszkodnak rá!

/ babyliss forgalmazó /

2008. dec. 8. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt olvashatsz róla véleményeket mások által, én emiatt döntöttem úgy h inkább nem veszem meg

2008. dec. 9. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van,de semmit sem ér!

Én szerencsére nyertem és nem kellett érte pénzt kiadnom,mert most valószínűleg ki lennék akadva,mert valljuk be nem olcsó.

Szerintem ne vegyél!

Amúgy irtó kíváncsi lennék,hogy miért veszik olyan sokan,mint az első válaszoló írta?

Biztosan jó a reklámja! :-)

2008. dec. 9. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a vélaszokat, hát, azért veszik szerintem, mert a szerencsétlenebbjei (mint pl én is ;) mindent megtennénk, hogy ne nézzünk ki jetinek, és már kib@......tul elegünk van a cibálóból, a borotvából, meg stb. El se tudod képzelni mennyire váááá :'-(((

A "nagyüzemire" meg nincs pénzünk, kb 80-200 ezer közt lenne...

Úgyhogy maradnak az ilyen kapaszkodók, mint az első válaszoló biznisze.

Azóta egyébként még jól utána is olvastam, hát, mindenhol azt írják, hogy nem használ semmit, és még csapkod is az áram. Na azt tudom milyen gyagya anyósom vett egyszer a piacon egy gagyi ilyen pillangó alakú masszírozót, és rám tette, hogy na próbáld ki, beállítottam, és a combomra tette (rövidgatyóban voltam), hát majd a plafonig ugrottam, leesett, azt ahogy volt, fölvettem, és kivágtam a nyitott ablakon ijedtemben. Nem birom a "bizsergetését".

Na szóval szerintem hagyom a búsba...

Kár. Azért köszi mindenkinek. Megmentettetek egy csalódástól! :) Boldog ünnepeket!

2008. dec. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!