Dr. Immun hajápoló szett hatásos lesz? Személyes tapasztalatok érdekelnének.
Nagyon durván hullik a hajam, talán a fele van meg, mint másfél hónapja. :( Ráadásul olyan fénytelen, 3 óránként fésülöm, mert hatalmas gubancok keletkeznek benne, és akkor is fél marékkal kihullik. Folyamatosan hámozom le a ruhámról az elhalt hajszálakat. A sírógörcs kerülget, nagyon megvisel. :(
Még csak a héten kezdtem el használni a szettet, tabletta reggel - este, spray napi 3x, hajsampon hetente + hajmosás végén balzsam.
Szülés után 3 hónappal kezdett nagyon hullani a hajam, emiatt vettem meg a sampont es a hajcseppet.
Mellette vitaminkomplexet es sörélesztőt is szedek, ez a package így kb egy hónap után nem mutat semmi hatást.
A szülés utáni hajhullás hormonális folyamat eredményeként történik, emiatt józanul belegondolva kevéssé tud rá ilyesmi hatni, de mivel kifejezetten ajánlja rá a gyártó a terméket, tettem egy próbát.
Más típusú hajhullásra ettől még használhat, de azzal nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!