miért ment volna ki? Szerintem ma is az a legszebb a nőkön, hogy ha szép, ápolt, hosszú hajuk van, nőiességet sugároz és szexi.
2010. aug. 25. 14:15
2/8 A kérdező kommentje:
a nagyon hosszú haj ami derék vagy derék alá ér
azt olvastam hogy az kiment a divatból:S
2010. aug. 25. 14:28
3/8 anonim válasza:
Akkor szerinted miért akarnak olyan sokan hajfelvarrást és hajhosszabbítást?
A hosszú haj egyébként is örök divat. És mostanában meg egyre több hosszú hajú lányt látok. Szerintem is az a legszebb.
2010. aug. 25. 14:40
4/8 A kérdező kommentje:
szerintem is nagyon szép a hosszú haj ezért is furcsáltam hogy azt írták kiment a divatból
2010. aug. 25. 14:50
5/8 anonim válasza:
Véleményem szerint addig jó a hosszú haj amíg ápolt és kezelt, és persze már nem túl hosszú. A fenék alatti már nekem kicsit igénytelenségre utal, és a hajnak sem egészséges ,valószínű töredezett ,elhalt. Az igénytelen,csomós,töredezett,zsíros,seprűs haj az undorító tud lenni. Viszont az igényes hosszú haj az gyönyörű.
2010. aug. 25. 15:04
6/8 anonim válasza:
hát nekem derékig érő a hajam és nagyon sokan irigykednek rá és meg akarják venni.eszemben sincs levágatni születésem óta növesztem.szerintem nem ment ki a divatból és szép is. :D
2010. aug. 25. 15:28
7/8 anonim válasza:
Szerintem sosem megy ki a divatból. :)
Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy biztos törött meg ronda, ápolatlan ami fenék alá ér. Ismerek pár nőt, akinek térdig ér és egészségesebb a haja, mint sok lánynak akinek csak hátközépig érő van. Nekem is hosszabb, mint fenék alá érő, és semmi baja nincs.
Azt olvastam, hogy most ősszel az lesz a divat, ami hosszú, nagy loknik vannak benne, fényes, és inkább a barna lesz a divat. A romantikus vonal lesz a menő, ez a szélben lobogó hosszú sörény stílus.
2010. aug. 25. 15:36
8/8 anonim válasza:
Szerintem a hosszú haj sosem megy ki a divatból.De csak akkor szép ha rendesen ápolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!