Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szingli nők / lányok, ti...

Szingli nők / lányok, ti milyen gyakran borotváljátok lent?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi!
2010. aug. 25. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kedves!

Az hogy valaki pár nélkül van nem azt jelenti hogy igénytelen is.és én legalábbis nem kényszerből borotválkozom.

2010. aug. 25. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bikinivonalat gyantáztatok. A többihez nem nyúlok. Tudom, manapság ez meglepő, de nem vagyok hajlandó behódolni a divatnak. Ha lenne partnerem és őt nagyon zavarná, akkor talán változtatnék rajta.
2010. aug. 25. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 hetente epilálok de egyre kevesebb a szőr és ritkábban is kell.
2010. aug. 25. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Első! Azért írtam oda, hogy szingli, hogy ne olyanok írjanak, akik szexuális együttléthez kötik a szőrtelenítést, azaz hogy ne olyan válaszokat kapjak, hogy "mielőtt együttvagyunk a barátommal, mindig leborotválom",meg "a barátom kb fél centisen szereti" stb. Mert én szingli vagyok, és nemrég kezdtem borotválni (eddig 3x csináltam), és kíváncsi vagyok, mások mekkorára hagyják megnőni, milyen időközönként borotválnak, stb!

Köszi az eddigieket!

2010. aug. 25. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
epilálok én is kb. kéthetente "tépetek"
2010. aug. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!