Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kávés hajpakolás? Szeretném...

Kávés hajpakolás? Szeretném ha leírnátok kinek, hogy vált be. Ha nőtt hány cm-t, vagy károsodott e a haja!

Figyelt kérdés
Nagyon maceráns az egyszer biztos:S most is a hajamon van! Ugye nem fog hullani jobban a hajam, így is nagyon hullik. Jó ha már lefőzött kávézaccból készítjük a pakolást? Bármilyen észrevételt kérlek írjatok le! vagy esetleg más hajnövesztő pakolásró!
2008. dec. 7. 18:11
 1/6 A kérdező kommentje:
egy már biztos!: NAGYON KISZÁRADT A HAJAM TŐLE!!!!!!!!
2008. dec. 7. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem ezzel a módszerrel kéne próbálkoznod,mert-sztem - a feketekávénak,mint olyannak egyik hatóanyaga se serkenti a haj növekedését,mivel ezt a hajhagymák szabályozzák.Nem hiszem,hogy bármit is befolyásolna,sőt lehet,hogy valóban az ellenkezőjét váltja ki.

A japán módszer viszont egész jó, nálam bevált,igaz,nem figyeltem,milyen gyorsan nőtt meg a hajma,de szép,egészséges,dús lett tőle.

Nagyon egyszerű:

1.előre hajtott fejjel kell fésülködni

2.a fejbőrt a hajtöveknél minden nap legalább 5 percig masszírozni kell.

Sok sikert!

2008. dec. 7. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Ezt is kipobálom mert ezzel biztos nem ártok!
2008. dec. 7. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
ártani nem árt, maximum zsírosít. Ha az ujjaddal masszírozod a fejbőrödet, azzal serkented a vérkeringésedet és egyben a faggyú termelést a fejbőrődön. Ha hajlamos zsírosodásra a hajad akkor nem ajánlom, ráadásul az ujjadon lévő koszt is rákened a fejedre amitől még koszosabb lesz a hajad, és ezt a sok szép koszt a fésűvel egyenletesen eloszlatod az egész hajadon. Próbálkozz vitamun dús ételeket enni, vagy vegyél táplálék kiegészítőnek haj vitamint.
2008. dec. 8. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: nem mocskos kézzel kell maszírozni a fejedet.
2009. aug. 26. 01:50
 6/6 anonim ***** válasza:
ezt én is kipróbálom :)
2010. nov. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!