Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne látsszon...

Mit tegyek, hogy ne látsszon a bajszom?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és nagyon zavar, hogy látszik a bajszom. Még semmit nem próbáltam tenni ellene, mert nem tudom mi lenne a leghatásosabb. Legyantázni nem merem mert mikor a kezemet gyantáztam le vastagabb szőr nőtt vissza és nem szeretném ha még jobban megvastagodna a bajuszom is. Léci adjatok valami olyan tanácsot, amivel otthon, házilag végezhetek pl. szőkítést, és amitől nem lesz még erősebb a szőr... Előre is köszi!
2008. dec. 7. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fillérekért a kozmetikus tökéletesen megcsinálja! Ne félj, a gyantázás gyengíti a szőrt. Ami fontos, hogy borotvával semmiképp ne próbálkozz ;) És a gyantázást is kozmetikus végezze!
2008. dec. 7. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Én 15 éves lány vagyok. Nekem is volt ilyen problémám, voltam vele orvosnál és jóformán "kinevettek" tudom mennyire zavaró és bántó. Azt ajánlom neked h gyantáztasd le! Nekem anyukám csinálja mert ő nagyon ügyes ilyen téren, a kozmetikusok sokszor nem nagyon törődnek h mennyire alapos legyen! Havi 1X gyantázás bőven elég neki és már a második gyantázásnál kevesebb lesz! 3-4 alkalom utána már elég ha szemöldök csipesszel szeded!
2008. dec. 7. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha világos a szőröd, tökéletes a szőkítés. Veszel egy palette szőkítőt a dm-ben, ami 5-7 árnyalatot világosít, rá van írva, 5-10percre felkened, és hetekig észrevehetetlen.
2008. dec. 7. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocs,de szerintem ízléstelen egy nőnek a szőke bajusz.

Sőt,még előbb észreveszik,mint ha fekete lenne.

Hajfestékkel meg nehogy próbálkozz,ha nem akarod,hogy jól kimarja a szád környékét.

(Bocs,de ahhoz naon pengének kéne lenni,hogy tökéletesen felvigyed rá,hogy egy csepp se menjen mellé,én sem vállalnám be magamnak soha)

Szerintem is gyantával próbálkozz,de csak akkor,ha el bírod viselni,hogy amíg "sarjadzó állapotban" van,nem nyúlhatsz semmivel se hozzá.A gyanta se fogja be.

Ha szőkítetnéd,akkor meg tényleg csak szakember csinálja.

2008. dec. 7. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! : )

Én 18 éves vagyok, és Én is gyantáztatom, mert engem is zavart. Nekem is elegendő havi 1x. Sőt a szemöldökcsipesz is hatásos! : )

Nekem sem nőtt vissza vastagabb szőr...

Nani

2008. dec. 7. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2008. dec. 11. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a szőkítést ajánlom. Nekem is az van.
2009. aug. 19. 11:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kipróbáltam először a szőkítést, de az tényleg eléggé látszott, aztán legyantáztam és most tökéletesen meg vagyok elégedve, mert sokkal kevesebb nőtt vissza és ez is gyengébb!:)
2009. aug. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!