Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász előtt illene megmosni...

Fodrász előtt illene megmosni a hajam ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nagyon zsúfolt napok voltak, nem szoktam általában ennyire megcsúszni, de már meg kellett volna mosnom a hajam vagy 3 napja, de száraz samponnal menthető volt még a helyzet. Holnap megyek fodrászhoz, megmossam ma gyorsan még, hogy ,,vállalható" legyek?
2021. máj. 27. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A fodrásznak az az első dolga, hogy megmossa a hajad... minek mosnád meg előtte külön??
2021. máj. 27. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A fodrász úgyis megmossa.
2021. máj. 27. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha festetsz akkor jobb is ha zsírosabb a hajad.
2021. máj. 27. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én beszéltem már erről több fodrásszal is, mert nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, és mindig szégyenkeztem, amiért úgy mentem oda. Kivétel nélkül azt mondták, hogy ne csináljak ebből problémát, majd megmossák ők, hisz ez (is) a dolguk.

Egy kivétel van: ha valakinek már nem csak zsíros, hanem láthatóan koszos vagy épp büdös a haja. De ahogy írod, te ettől még messze vagy. Úgyhogy ne aggódj, jó lesz így.

2021. máj. 27. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De nem lesz gond, hogy szárazsampon van rajta? Vagy nem akarsz festetni?
2021. máj. 27. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként csak mosás, vágás lesz. Magamnak szoktam festeni.
2021. máj. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!