Adjak borravalót a fodrásznak?
Figyelt kérdés
3800 ft volt eddig a hajvágás,de 4000 forintot adtam. Majd ezt megemelte 4300 forintra és 4500at adtam. Tovább emelt 5000 forintra, de már nem szívesen adnék többet még 100-200forinttal sem, hisz semmivel sem kapok jobb szolgáltatást, mint mikor 3800ba került és így is baromira túl van árazva szerintem. 2,5 hetente járok hozzá.2021. máj. 23. 09:35
A kérdező szavazást indított:
Igen,100 forintot.
Igen,200 forintot.
Én nem adnék, hisz így is drága.
Fodrászt váltanék, mivel lehet találnék olcsóbbat.
32 szavazat
1/6 DeMoR válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a borravaló a polgári szinten levő korrupció egyik példája. Akár csak azok a bizonyos borítékok az egészség ügyben...
Hogy várhatjuk, hogy ne legyenek a politikusaink és egyéb fontos tisztséget betöltő embereink korruptak, ha eleve abból a polgári rétegből emelkednek ki, ahol a polgári szinten levő korrupció általános, sőt “illik”?
Nem így kell plusz fizetéshez jutni, hanem stabilabb gazdasággal, illetve nagyobb igényekkel társadalmi szinten.
^^/
2/6 anonim válasza:
Nem. Ilyen szolgáltatásoknak nem adok. Eleve csak olyanokhoz járok én pl, akik maguk viszik a saját üzletüket, így tehát ők szabják meg az árakat. Nyilván tesziuk ezt úgy, hogy megéljenek belőle. Akkor minek adjak borravalót?
3/6 anonim válasza:
5000 az már tényleg nem semmi,ahoz már elvárnám,hogy nagyon profi legyen,egy barber shopba 4300-ért vágnak és sok helyen még a fejmasszázs is benne van.
4/6 anonim válasza:
Azt lehet tudni, hogy milyen időközönként volt az emelés? Illetve szólt az áremelés előtt?
5/6 anonim válasza:
Férfi hajvágás? Nekem 2500 ftert vallalta
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit csinált ennyiért. Én legutóbb egy drágább helyre jutottam el csak, de derékig érő hajam van, mosás, vágás, szárítás volt 6000Ft. Online aznap reggel foglaltam időpontot, ez nagyon könnyen ment, várnom nem is kellett, majd másfél órát ültem a székben, volt vele dolog, mert régen voltam előtte, egy ezrest adtam pluszban. Azóta találtam egy másik helyet, mindez 3500 lesz, oda fogok elmenni. Érdemes több helyen körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!