Melyik fodrász jó Budapest II. kerületben?
Figyelt kérdés
Fodrászt szeretnék váltani, mert nem vagyok megelégedve a mostanival. Tudtok ajánlani valakit?
(Elnézést az esetlen címadásért, máshogy nem engedte elküldeni.)
2010. aug. 24. 09:34
1/6 A kérdező kommentje:
Mondhattok egész Budán vagy akár Pesten is, ezen ne múljon. :)
2010. aug. 24. 09:39
2/6 anonim válasza:
én itt voltam párszor, szerintem jó, csak furán szárítanak hajat (mint mindegyik fodrász lol) de az első mosás után már úgyis úgy áll ahogy te csinálod.
mondjuk 12. kerület amúgy.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És kedvesek a fodrászok? Olyan gyakran lehet találkozni lenézőekkel, és akkor nekik el sem tudja magyarázni rendesen az ember, mit szeretne.
2010. aug. 24. 09:44
4/6 anonim válasza:
Nem, itt nagyon kedves mindenki, én eddig csak az egyik lánynál voltam (igazából nem is tudom van-e több fodrász? oO), de ő aranyos, meg a többiek is (a kozmetikus, pedikűrös..).
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, holnapra kértem egy időpontot.. remélem jó lesz:)
2010. aug. 24. 10:28
6/6 lamantee válasza:
A 2. kerületben én Csákváry Ágnest tudom ajánlani. Több éve járok hozzá és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Keressetek rá a nevére, van azt hiszem weboldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!