Borotvált mellkas+hassal kapcsolatban. Egy 28 éves férfinek tényleg borotválnia kéne a szőrzetét. Normális ez?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 00:06
11/17 anonim válasza:
Undorítónak tartom a borotvált/epilált mellkast...
Nekem férfi kell, ha csupasz partnert szeretnék, akkor egy csajjal kezdek.
24/L
12/17 anonim válasza:
Én párom sehol nem borotválkozik, kicsit rövidítünk és kész. Gyönyörű így. Nekem ez IS hozzátartozik ahhoz, hogy férfinak nevezhessem.
Múltkor láttam egy csupasz pasit, brrr, fényesre volt borotválva a karja-lába, komolyan mondom rosszul lettem, elkapott a hányinger...
20/L
13/17 anonim válasza:
Érdekes is lenne, ha a férfiasságot a szőrmennyiség határozná meg. :) És igen, ha a barátnőd szeretné, hogy borotváld a hasad és a mellkasodat, akkor szerintem megteheted neki! Ez még egyáltalán nem gáz, nem beszélve arról, hogy gondolom te is elvárod, hogy szőrtelenítse magát bizonyos helyeken!
14/17 anonim válasza:
Az én párom is elég szőrös, de ott ahol kell. Például ha a háta lenne szőrös azt egy kicsit nehezen viselném el, de nem kérném tőle, hogy szőrtelenítse. Viszont a hónalját borotválja, és abból már nem engednék. Sokkal szebb és higiénikusabb.
15/17 anonim válasza:
Hát szerintem borotválva elég csúnya, mert nagyon tud látszani a helye. Az öcsém szokta borotválni a hasát (azta kis csíkot, ami a köldökétől megy lefelé), strandon szoktam látni, és szerintem elég bénán néz ki. Ha gyantázná, nem lenne feltűnő, az szerintem nem is gáz, viszont nekem jobban tetszik, ha olyan, amilyen. Szóval ha valaki szőrös, akkor szőrös, ha szőrtelen, akkor szőrtelen. Igaz, ha valakinek az egész teste bundás, az nem jön be, de vannak nők, akiknek ez tetszik, szóval nem lehet mindenkinek megfelelni.
16/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha a mellkas, has borotvált.
22/L
17/17 anonim válasza:
Én szeretem, ha szörtelen egy pasi, kivéve láb és kar. Háton meg hónaljon meg aztán kötelező, mert az már az igénytelenség jele, ha ott nem szedi. Meg persze az is gáz, ha dzsungel van a lába közt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!